top of page

NE ČAKAJ NA MAJ, POSLUŠAJ ETER ZDAJ!

Živjo Etrovci!


Mesec maj je s spremenljivim in vprašljivim vremenom prišel in odšel, kot bi mignil. K temu je seveda pripomoglo tudi 6 epizod novih podkastov Radia Eter! 


Pa počekirajmo, kaj vse smo poslušali:


Dobili smo kar dve novi epizodi podkasta Zgodovina popularne glasbe! V prvi nas je Gregor popeljal v čas Britanske invazije na ameriški glasbeni trg, v drugi pa je predstavil gonilno silo invazije, kulten band The Beatles. Poleg tega pa je dostavil še odlično playlisto ZPG - The Beatles, ki  nas je transportirala na stadione kričečih oboževalk. 


Novi podkast PIŽONI nam je postregel s predstavitvijo novega super duper kul slovenskega benda Pižoni, kjer so nam razkrili, kako so se uspešno prelevili iz cover banda v band, ki izvaja avtorsko glasbo – ki je odlična!


AMIAS nas je v novi epizodi podkasta POP_MENTUM z nalezljivimi plesnimi ritmi popeljal v poletne dni in nam pripravil ornk podlago za poletne večere. V novi oddaji Alternativne fronte pa nam je Gregor predstavil nov album post-punk skupine Yard Act z naslovom Where's My Utopia?


Lina je v novi epizodi podkasta Dvigoritis govorila z Anžetom Frantarjem, ustanoviteljem projekta Fail Again. Fail Better, katerega del je tudi naš radio – coming soon 😉 . V znamenju volitev pa je Eter postal tudi prvo Neuradno ministrstvo za Hip-Hop – kakšna versatilnost. 


Naj vas spomnimo, da na našem Instagram profilu še vedno zbiramo odlične komade za našo poletno playlisto Fletno poletno 2024. Vse, kar morate storiti, je na story (ali pa tudi kar v naš inbox) napisati vaš najljubši poletni komad – brez omejitev in filtra! Ne pozabite pa nam slediti na našem Spotify profilu za še več oooooodličččneeeeee glasbe!
16 views

Comments


bottom of page