top of page

APRILIFICIRANO


Živjo Etrovci!


Meseca aprila je ekipa Radia Eter vztrajno kljubovala muhastemu vremenu in cvetnemu prahu z novimi odličnimi podkasti. Prav tako smo preko Zooma organizirali nov masterclass, kjer je naša podkasterka Pia Škulj sodelujočim predstavila postopek priprave podkasta. In mi že komaj čakamo, da slišimo vse nove oddaje, ki so v nastajanju!!!


Sedaj pa se sprehodimo skozi oddaje meseca aprila:


Do konca smo spoznali kolektiv mlade ljubljanske modne znamke Kdo je Oskar? V zadnji epizodi podkasta “Kdo sploh je Oskar?”. Ob tem smo v sodelovanju z Oskarjevci lansirali novo Spotify playlisto Radio Eter X Kdo je Oskar? – Tržnica in tako pospremili izid nove kolekcije TRŽNICA, ki so jo predstavili v dvorani Tabor v Ljubljani. Mimogrede, Oskarjevci ustvarjajo vse te kul stvari s podporo Mestnega inkubatorja, ki je pri Mladih zmajih program uresničevanja idej mladih. Poglejte si več, da ujamete priložnost za svoje ideje!


Naša in-house enciklopedija popularne glasbe Gregor Žibert je v novi epizodi podkasta Alternativna fronta predstavil skupino The Last Dinner Party in njihov debitantski album Prelude to Ecstasy, ki ga ne morejo prehvaliti tako kritiki kot oboževalci in tudi na Etru menimo, da je tale album eden izmed vrhuncev (do sedaj 😉).


Naš POP_otnik AMIAS pa se je v novi epizodi podkasta POP_MENTUM sprehodil skozi svojo Erasmus+ izkušnjo v Berlinu, ki je postregla z življenjskimi lekcijami, spoznanji ter dooobro merico zabave. Pokomentiral je tudi nove izdaje ter koncerte, ki jih je obiskal v mesecu marcu. Pa tudi dobre glasbe (kot ponavadi) ni manjkalo! Vso glasbo v oddajah POP_MENTUM lahko počekirate na playlisti POP_MENTUM!


Aprila smo na našem Instagram profilu najavili skupno playlisto Fletno poletno 2024, kjer pa na vrsto pridete prav vi, naš čudovit community. Vse, kar morate storiti, je na story (ali pa tudi kar v naš inbox) napisati vaš najljubši poletni komad – brez omejitev in filtra! Tako bomo skupaj plesali, peli in uživali ob melodijah, ki predstavljajo vse nas Etrovce! Poleg tega pa bo v mesecu maju naš Spotify profil postal bogatejši za cel kup novih playlist – kaj še čakate, stisnite follow našemu Spotify profilu!


April je prišel in odšel, mi pa se v pričakovanju toplejšega vremena, novih podkastov in glasbe vidimo kmaluuuu!

18 views

Comments


bottom of page