top of page

WE ARE BACK BABY!

Updated: Apr 16

 



Živjo Etrovci!

 

Tudi ekipa Radia Eter se je marca prebudila iz zimskega spanca in se lotila novih podkastov! Pridobili smo kar nekaj novih članov, ki so (in še bodo) predstavili nove odlične vsebine, ki jih boste lahko poslušali v nedogleeeed! Pa da ne bomo prehitevali, si poglejmo kaj vse se je na Radiu Eter zgodilo meseca marca!

 

Marca sta na valove našega radia prispeli 2 čisto novi oddaji! Najprej smo spoznali novo up-and-coming modno znamko Kdo je Oskar? v mini seriji pokastov “Kdo sploh je Oskar”, kjer sta nas v ozadje delovanja, nastanka branda in vsega kar pride zraven popeljala Domen in Iza. Aja, pa tale podkast je samo ogrevanje za launch njihove nove kolekcije, ki bo 20. aprila v Dvorani Tabor v Ljubljani! Tako, da tole moraš preposlušat, po novo zalogo šik, poletnih in najbolj pomembno, trajnostnih oblačil pa skoči na event! 😊

Ostale epizode pa najdeš tu!

 

Drugi novi podkast pa je POP_MENTUM, kjer nas je AMIAS v prvi epizodi Uvertura popeljal na nostalgično pot odraščanja s pop glasbo. Tako smo poleg odlične playliste dobili še konkretno dozo anekdot, ki so nam na hitro orisale kdo sploh AMIAS je. A pozor, vsaka nova epizoda bo razkrila še več o našem POPotniku, zraven pa boste še serijsko dobili odličnooo glasbo za vaše nove playliste. Podkast bo izhajal vsak mesec in nova epizoda prihaja že kmalu! Stay tuned!

 

Zdej pa še k že poznanim ustvarjalcem!

 

V novi epizodi Alternativne fronte nam je Gregor predstavil novi album britanske post-punk skupine Idles z naslovom Tangk. Recenzija albuma ponuja vpogled in analizo ter izbor najboljših skladb z albuma kot so Gift Horse, Roy in Dancer (kjer se skupini pridružijo ikonični LCD Soundsystem).

Nam so teli tipčki čist nori. Poslušaj podkast, mogoče pa najdeš svoj novi najljubši bend!

 

Pa še to! Na novo smo zalaufali Spotify playliste! Sedaj lahko poslušate vso odlično glasbo naših podkastov na enem mestu! Tam boste našli glasbo, ki jo poslušamo Etrovci na playlisti Etrove Melodije, vso glasbo podkasta POP_MENTUM najdeš v playlisti POP_MENTUM. Najboljše pa je, da bo vsak mesec playlist še več, obstoječe pa bodo posodobljene. Tako boste lahko vedno na tekočem kaj je v slušalkah Etrovcev.

 

Jah nič, tkole smo se mel marca. April pa bo poleg muhastega vremena prinesel novo pošiljko podkastov, playlist in dobrih vajbov.

Do takrat pa uživajteeee!

bottom of page